Technologia TPS :: Flaska Polska

Technologia programowania krzemu TPS

Dzięki produktom Flaska zbliżamy wibracyjną strukturę wody do struktury wody źródlanej, tj. wody w jej naturalnym środowisku. Stosując technologię programowania krzemu TPS (ang. Technology of Programming Silicon), program drgań składający się z różnego rodzaju informacji z natury jest odzwierciedlony w szkle.

Proces składa się z czterech faz, z których każda obejmuje różne media do przesyłania informacji i przyczynia się do zwiększenia wydajności produktów Flaska.

Procedura programowania szkła TPS:

  1. Grawerowanie kosmogramu i innych symboliNa produktach Flaska grawerowane są różne symbole. Stanowią one ważną część procedury TPS, chroniąc informacje w szkle przed wpływami zewnętrznymi. Jednym z nich jest symbol ORO (w prostokątnej ramie) - zapewnia on bardziej efektywną strukturyzację wody. Ostatnim symbolem jest oznaczenie partii (np. ACK1), które pozwala na zarządzanie jakością i monitorowanie produktów.
  2. Usuwanie starych drgań"Stare" drgania są następnie usuwane ze szkła w celu zwiększenia wydajności programu zapisanego w szkle.
  3. Programowanie produktów za pomocą dział orgonowychW trzeciej fazie butelki są programowane za pomocą dział orgonowych. Jest to najważniejszy etap procedury TPS. Program drgań składa się z różnych informacji z natury. Ten etap procesu jest najdłuższy i zajmuje 90 minut. Program drgań jest zapisywany w dwutlenku krzemu (SiO2) w szkle.
  4. Wsparcie drgań za pomocą systemu QuantecZa pomocą urządzenia radionowego Quantec wszystkie produkty Flaska otrzymują wsparcie w zakresie drgań. Dzięki temu, oferujemy 100% dożywotnią gwarancję na wszystkie zaprogramowane produkty Flaska.

Pomysł wykorzystania technologii TPS wynikł z naszego praktycznego doświadczenia w uprawie truskawek, kiedy okazało się, że istnieje znacząca różnica między truskawkami podlewanymi „zwykłą wodą” a truskawkami podlewanymi wodą strukturalną.

Więcej informacji o strukturyzacji wody:

Szukając odpowiedzi na pytanie, jak te zmiany zachodzą w wodzie, najpierw natknęliśmy się na Viktora Schaubergera, który odkrył w całkowicie nienaukowy sposób, że woda kryje w sobie pewne niezwykłe cechy. Oczywiście, kontynuując nasze badania, nie mogliśmy nie natknąć się na współczesnych pionierów, takich jak Preparata, Szent-Gyorgyi, Del Giudice, Pollack, Chaplin i innych, którzy przedstawili teoretyczne podstawy zjawisk obserwowanych w praktyce.

Przeprowadzono różne pomiary przy użyciu alternatywnych metod badawczych w ramach analizy wpływu produktów Flaska.

Zdjęcie kryształu wody Masaru Emoto wykonane z wykorzystaniem wody z Tokio (Copyright © 2013 Office Masaru Emoto)

Zdjęcie kryształu wody Masaru Emoto wykonane z wykorzystaniem wody z Tokio po strukturyzacji wody przy użyciu butelki Flaska (Copyright © 2013 Office Masaru Emoto)

Firma Flaška d.o.o. gwarantuje, że jej produkty będą w pełni efektywne i będą strukturyzować wodę przez cały okres ich użytkowania.

Treść tej strony oparta jest na ustaleniach i teoriach, które nie są uznawane ani omawiane przez oficjalne instytucje.

Cześć!

Ta strona używa plików cookie, aby działała poprawnie.  Pliki cookies nie przechowują żadnych danych personalnych.  Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na politykę plików cookie. Więcej informacji

×
Pliki cookie na stronie www.flaska.pl

Informacje ogólne

Korzystajac z tej witryny, wyrazasz zgode na polityke plików cookie. Podczas przegladania stron internetowych sklepu internetowego sa uzywane pliki "cookies", zwane dalej Cookies, czyli niewielkie informacje tekstowe, które sa zapisywane w Twoim urzadzeniu koncowym w zwiazku z korzystaniem ze sklepu internetowego. Ich stosowanie ma na celu poprawne dzialanie stron internetowych sklepu internetowego.

Pliki te pozwalaja zidentyfikowac oprogramowanie wykorzystywane przez Ciebie i dostosowac Sklep Internetowy indywidualnie do Twoich potrzeb.

Pliki Cookies zazwyczaj zawieraja nazwe domeny, z której pochodza, czas przechowywania ich na urzadzeniu oraz przypisana wartosc.

Twoje ustawienia

Sa to zawsze wlaczone pliki cookie wymagane do podstawowej funkcjonalnosci strony. Naleza do nich pliki cookie, które umozliwiaja zapamietanie uzytkownika podczas przegladania witryny w ramach jednej sesji lub, na zadanie, miedzy sesjami. Pomagaja sprawnie funkcjonowac procesowi dodawania produktów do koszyka, zamówienia i platnosci, a takze pomagaja w kwestiach bezpieczenstwa i zgodnosci z przepisami.

Te analityczne pliki cookie pozwalaja nam ulepszac funkcjonalnosc witryny poprzez anonimowe sledzenie uzytkowania. W niektórych przypadkach te pliki cookie zwiekszaja szybkosc, z jaka mozemy przetworzyc Twoje zadanie, pozwalaja nam pamietac wybrane przez Ciebie preferencje strony i pomagaja laczyc sie z twoimi sieciami spolecznosciowymi. Nie wybranie tej opcji moze spowodowac, ze rekomendacje beda zle dostosowane, a strona straci na wydajnosci. Mozesz równiez nie byc w stanie efektywnie udostepniac tresci na Facebooku lub innych sieciach spolecznosciowych.

Te pliki cookie zbieraja informacje, aby lepiej dostosowac reklame do twoich zainteresowan. Zebrane dane sa anonimowe; nie sa gromadzone z zadnymi danymi osobowymi, które mozesz udostepnic o sobie. Nie zaznaczenie tej opcji moze spowodowac, ze reklamy nie beda dla Ciebie odpowiednie.